vie., 19 mar. | Biblioteca Margarida de Montferrat

BIBLIOTECA MARGARIDA MONTFERRAT / BALAGUER

Dins els actes del dia mundial de la poesia. Durada de l'espectacle: 75min
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse

Horario y ubicación

19 mar. 19:00
Biblioteca Margarida de Montferrat, Carrer del Miracle, 23, 25600 Balaguer, Lleida, España

Acerca del evento

Entrada gratuïta. Inscripcions a: biblioteca.balaguer.cat 

El divendres 19 de març a les 7 de la tarda la Biblioteca organitza l’espectacle “Llach poeta” emmarcat en la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-lo, en aquesta edició s’ha triat el poema “No em despulleu” de Felícia Fuster, que fou escriptora, pintora i traductora. El conjunt de la seva producció poètica engloba set poemaris, aplegats, juntament amb les seves traduccions del japonès, a “Obra poètica 1984-2001” (2010). També va escriure el text en prosa “A dins a fora” (dins Barceldones, 1989) i la novel·la inèdita Aquells fanals, i va traduir del francès Obra negra de Marguerite Yourcenar (1984) i, al japonès, Poesia catalana contemporània (1988), amb Naoyuki Sawada. El 1987 va obtenir el Premi Vicent Andrés Estellés. La seva obra ha estat traduïda a llengües com l’anglès i el francès.

Amb aquesta iniciativa, la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO ens proposen convertir el Dia Mundial de la Poesia en una gran festa de la paraula i de les lletres.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse

Compartir este evento

 
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

©2020 Llach Poeta

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now